perjantai 16. elokuuta 2013

Pomppivat Raidat

Ensimmäinen eskari ja kouluviikko takana isommilla lapsilla. Syksy näyttäis meidän perheen osalta olevan aika menemistä ja tulemista, koulun, harrastusten, kavereiden, kodin välillä... joten tällä äitillä kiirettä pitää :)

Ehdin kuitenkin hyvissä ajoin ennen koulujen alkua ommella isommille lapsille pirteät trikoiset mustavalko - raitapaidat, tehostevärinä KELTAINEN! Ihanan värikkäät tuli ja lapset tykkäsivät varsinkin kun saivat kuvauksen ajan oikein luvan kanssa hyppiä sohvalla!

Tehosteena paitoihin painoin hassun koiran, jonka olen joskus nuoruudessani piirtänyt. Kopioin kuvan koneelle ja muokkasin Photoshopin Elements -ohjelmalla piiroksen mustavalkoiseksi ja tarkemmaksi, tulostin kalvolle ja valotin kuvan painoseulaan. Pojalle painoin kuvan keltaisella ja tytölle mustalla kangasvärillä. Tytön paidassa koira on painettu sekä taka- että etupuolelle, tarkoituksena leikitellä ajatuksella kuin koira juoksisi paidan takapuolelta etupuolelle.







Raitakangasta jäi vielä sen verran että sain tehtyä pienelle kummitytölle pipon. Ja kyllähän sen arvaa... PINK-KI-Ä-HÄN siihen tulla pitää!
Pipon printti kuvion olen suunnitellut itse, joka on myös tulevan yritykseni  My Ella logossa.




VäRiKäsTä Ja PirTeÄä Syksyn alkua kaikille!
- Maikki -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti